Odprta Kuhinja

Previdno z žičnato gobico

Odpri galerijo
A+   A-
Jo uporabljate?



Žičnata gobica lahko reši posodo, v kateri smo zažgali jed; lonec je treba najprej nekaj časa namakati, potem pa nežno, a odločno zdrgniti z žičnato gobico iz nerjavečega jekla. A pozor, z njo nikar ne drgnimo teflonske ali plastične posode, saj jo lahko poškodujemo. Primerna je za čiščenje posode iz nerjavečega jekla, emajla, aluminija in ognjevarnega stekla.
Preberite še druge trike, ki smo jih za vas pripravili na Odprti kuhinji:

- Kako izbrati jedilni pribor

- Izognite se sezoni prehladov s pravilno kuhinjsko higieno

- Prepovedane kombinacije čistil, ki škodujejo vašemu zdravju

Fotografija: Thinkstock
Datum Objave: 15.2.2018 ob 12:02

Več iz te teme:

čiščenjetrikgobicanasvet

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja