Odprta Kuhinja

Instant čvek z Janom Kovačičem: najljubša mu je mediteranska dieta

Odpri galerijo
A+   A-
Klepetali smo z Janom Kovačičem, osebnim trenerjem, ki te dni intenzivno spodbuja tekmovalce resničnostnega šova The biggest Loser. Zaupal nam je, kdo v njegovem gospodinjstvu drži kuhalnico, med spodnjimi odgovori pa boste našli tudi njegov najljubši recept.



Kaj ste nazadnje pojedli?

Odličen zajtrk v kavarni Rog.

Nam lahko to pokažete?

Seveda ☺

ni podpisa
ni podpisa


Kdo drži kuhalnico v vašem gospodinjstvu?

Jaz, seveda.

Kakšen tip gospodinjca ste? Likate kuhinjske krpe ali vam je vseeno za takšne malenkosti?

To se pri meni še ni zgodilo.

S predpasnikom ali brez?

Brez.

Brez katere sestavine si ne predstavljate svoje kuhinje?

Rožmarina.

Gospodinjsko opravilo, ki ga najbolj sovražite?

Pomivanje tal.

Koliko na mesec zapravite za hrano?

Preveč ☺

Kaj se vam v hladilniku največkrat pokvari?

Vsekakor zelenjava.

Sobotni zajtrk …

Je običajno v postelji.

Najljubša jed?

Divja tuna na žaru z zelenjavo.

Vegansko/vegetarijansko/brezglutensko/LCHF …?

Mediteransko ☺

Kava ali čaj?

Kava.

Vino ali pivo?

Vino.

Domača kuhinja ali restavracije?

Domača kuhinja.

Kosilo ali večerja?

Večerja.

Kaj je vaša specialiteta?

Brancin v soli.

Nam zaupate recept?

Sol stresemo v pekač in nanjo položimo očiščenega in osušenega brancina. Nato nanj posujemo sol, tako da je brancin v celoti prekrit. Pri tem pazimo, da sol ne vdira v notranjost brancina. Pekač potisnemo v predhodno ogreto pečico na 180 stopinj in pečemo 30 do 40 minut. Za prilogo postrežemo v voku popečemo sezonsko zelenjavo.

Česa ste danes najbolj siti?

Hitenja.

Naslovna fotografija: Planet TV

Preberite še: Instant čvek z ...


... Markom Potrčem


... Jano Kotesko


... Juretom Godlerjem


... Andrejo Freyer

Datum Objave: 18.11.2017 ob 09:11

Več iz te teme:

instant čvekJan Kovačičtrener

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja