Odprta Kuhinja

Nedelo je izbralo: Restavracija Lanterna, Pješčana uvala, Hrvaška

Jagnje in govedina – zorjeno, dimljeno, s tartufi. Foto: Uroš Mencinger
Odpri galerijo
A+   A-
S tapasi in chefom do daljše sezone pod štirimi sončki.


Uroš Mencinger za vsako Nedelo oceni novo restavracijo. Tokrat se je odpravil v hrvaško Lanterno, za katero je pohvalno zapisal, da je Pulj v svoji najlepši uvali spet dobil vinoteko, zaradi katere vam na dopust ne bo treba vzeti še flaškona z domačim, na morju pa ne več piti le domačinov. Z mladim, ambicioznim in šolanim chefom pa je Lanterna dobila razlog, da v Pješčano uvalo ni treba le zaradi lepega pogleda na Verudelo in Fratarski otok.

Nekaj gurmanskih utrinkov najdete v zgornji galeriji, za podrobno oceno pa obiščite Nedelov prispevek.

Za še več ocen spremljajte Delovo stran Gostilne.

Preverite še: Pot pod zob - Štiri najbolje ocenjene gostilne v Prekmurju in Prlekiji

Datum Objave: 6.8.2017 ob 08:08

Več iz te teme:

ocenerestavracijeNedeloHrvaškaRestavracija Lanterna

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja