Odprta Kuhinja

Prihaja teden restavracij

A+   A-
Spet bomo dobro jedli.



Kot smo se do zdaj že dobro navadili in kar malce razvadili, tudi to sezono prihaja k nam Teden restavracij. Najbolj kulinarični teden pri nas, ki v Sloveniji navdušuje že šest let, sicer pa se je prvič zgodil v New Yorku že leta 1992, omogoča, da lahko prav vsak okusi fine grižljaje v restavracijah, kjer so cene sicer občutno višje.

To jesen si tako na koledarju označite teden med 13. in 22. oktobrom, priporočamo pa, da v akcijo stopite že danes. Čeprav lahko izbirate med kar 97 restavracijami, mesta hitro zasedejo tisti s hitrimi prsti in jeziki, zato čim prej skočite na spletno stran vivi.si/tedenrestavracij in izberite, kje bi se najraje kulinarično razvajali.

Najprej izberite pokrajino, nato pa si rezervirajte svojo mizo tam, kjer vas bo najbolj prepričal napovedani meni. To lahko storite na spletni strani ali pa kar stopite v stik z izbrano restavracijo. Pri izboru vam bodo na spletni strani pri izboru pomagali tudi s srčki. Več jih ima restavracija, bolj svetovljanske in inovativne bodo njene specialitete, a ne bojte se, tudi tiste z le enim ali brez so že prestale test kakovosti in vrhunske ponudbe, zato se prepustite občutku. Morda pa vas katera izmed njih prijetno preseneti.

To sezono znaša cena menija v prav vseh restavracijah 17 evrov, vanjo pa so vključeni vsaj trije hodi.

Želimo vam čudovito kulinarično doživetje!

Preberite še: Dobili smo novo čokolado naravno rožnate barve

Naslovna fotografija: Unsplash
Datum Objave: 2.10.2017 ob 07:10

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice:

Eva Natlačen
Eva NatlačenKuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.