Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Slastno bo!



Kako se bomo mi s tem važili še leta in leta in pripovedovali svojim vnukom! Nekdo od vas bo narisal nov vzorec, nov dekor za znamenito emajlirano posodo Emo. Ja, tisto, ki je kraljevala v najtoplejših, najbolj nežno prijaznih trenutkih našega otroštva. Samo recite, da to ni zgodovinska priložnost!

No, pa smo spet zazijali od začudenja: odlična Tjaša in Blaž sta nam razložila, da za pravilno poširana jajčka ne potrebuješ ravno prav vrele vode, kisa in veščine pravilnega delanja vrtincev. Preberite, kako bosta od zdaj ustvarjali svoje popolne zajtrke. Imamo pa tudi dobro razlago o različnih sredstvih za "napihovanje" testa ter torto, za katero smo se spraševali: je lahko še bolj čokoladna.

ni podpisa
ni podpisa


S postom je tako: očitno smo zdržali kakih deset dni, potem pa nam je Dani Vincek, ki se pridružuje naši veseli družbi, poslal tri mesene klasike, ob katerih smo klonili: hamburger "el classico", osso buco ter zajčjo obaro. Preberite, zakaj se splača doma vlagati čas v hamburgerje, če je pa vse naokrog toliko krasnih...

Imamo pa še eno krasoto: zasledovali smo rojstvo morda najlepše zelenjava na svetu, sukenskega reguta. Ja, tiste čudovite vrtnice zime, s katero je toliko dela, da ji na koncu na moremo reči drugače kot umetnina.

Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

Foto: Midvakuhava.si
Datum Objave: 23.2.2018 ob 11:02

Več iz te teme:

napovedniktiskana OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.