Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Vikend se začne s tiskano OK.



Veste, kako se naredi plišasta torta? Vprašali smo Katjo Kobentar, ona je naredila medvedka, ki je ukradel naše srce. Lepšega kot izvirni, igračka. Medtem ko nam je risala skico in pojasnjevala skrivnosti jagodne kreme, pa smo še izvedeli, kakšne zanimive talente in hobije združuje v sebi ta Jeseničanka.

Naša Tamara Ružić (gourmnatica.si) se je posvetila ajdovim štrukljem z orehi. Ko smo mislili, da ta sladica taka kot je boljša sploh ne more biti, jim je dodala še dve prilogi. Nebeško, peverite, kako se je lotila. Viške kalorij pa lahko kurite z ajdovimi ciabattami, ki jih tudi predlaga: tu je toliko mesenja, prepogibanja in ročnega dela,...

ni podpisa
ni podpisa


Katja Rebolj (katjarebolj.com) pa je izkoristila dejstvo, da je Slovenija trenutno zelena oaza sredi trimetrskih zametov snega - in hitro skočila v naravo pe nekaj divje hrane. Predstavlja nam škrbinko in pridobila naše zanimanja za čaj z marjetkami. Ta pa, saj veste, rastejo in cvetijo celo leto...
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

Priporočamo: Zakaj gina ne smemo kuhati

Fotografija: GettyImages
Datum Objave: 14.1.2019 ob 09:01

Več iz te teme:

piščanecnapovedniktiskana OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.