Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Spet lahko pričakujete same okusne kulinarične stvaritve!



Kristina in Mitja imata posebnega dobavitelja. Z nekega sredozemskega otoka. Zato sta lahko pripravila tako krasne reči za svojo prvo letošnjo kolumno v OK: slast iz prelepe vijolične cvetače, namig, kaj s prezelimi, pikastimi bananami, pa še nekaj opažanj o tem, kakšne januarske diete se vrtijo pa planetu, sta dodala. To je članek za vse tiste, ki ravno kolebate, ali že lahko opustite novoletne dobre sklepe.

Kaj na trgovinski polici vzamete, ko rabite parmezan? Tam sta namreč dva podobna: parmiggiano reggiano in grano padana. Okus? Skoraj nerazločljiv. Ampak razlike med njima je pa vseeno kar nekaj. Preverite, česa vsega niste vedeli.

Suzana Kranjec je napisala novo knjigo, Fermentiraj.si. Ker je učiteljica matematike, je nastal pravi učbenik: v njem je res veliko nasvetov iz prve roke za vse, ki se morate glutenu izpogibati iz zdravstvenih razlogov. Kaj vse se da! Suzana, na primer, pravi, da je na svojem kuhinjskem pultu spodobna vzgojiti več koristnih bakterij, kot bi jih našli v lekarni.
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

ni podpisa
ni podpisa

Priporočamo: Zakaj gina ne smemo kuhati

Fotografija: Vibrant plate
Datum Objave: 21.1.2019 ob 09:01

Več iz te teme:

napovedniktiskana OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.