Odprta Kuhinja

Naš vodnik za najbolj okusno pustno rajanje

Homemade Glazed Autumn Pumpkin Donuts Ready to Eat
Odpri galerijo
A+   A-
Vse, kar morate prebrati, preden začnete pustovati.



Pa smo ga dočakali! Pravijo, da je pust masten okrog ust. Kako ne bi bil, pri toliko slastnih krofih. Še preden pa zagrizete v enega izmed njih, preberite, na kaj vse je treba pomisliti, preden se lotite cvrtja, seveda pa prilagamo tudi nekaj receptov za najboljše pustne sladice.

Držimo pesti, da se vam letos posrečijo čisto vsi in seveda, da bodo rumeni obročki naravnost perfektni!

Katera vrsta maščobe je najboljša za cvrtje pustnih dobrot


Preberite tukaj >>

ni podpisa
ni podpisa


Najpogostejše napake, ki jih zagrešimo pri cvrtju krofov


Preberite tukaj >>

Woman holding plate of Boston creme doughnuts
Woman holding plate of Boston creme doughnuts

Najboljše miške


Recept >>

ni podpisa
ni podpisa


Pustni sfuzlanci


Recept>>

ni podpisa
ni podpisa


Odličen recept za krofe


Recept >>

ni podpisa
ni podpisa


Krhki flancati
Recept >>

ni podpisa
ni podpisa


Kako se po cvrtju znebiti nadležnega vonja v stanovanju


Preberite tukaj >>

ni podpisa
ni podpisa


Pust se začne z ocvirkovko


Recept >>

ni podpisa
ni podpisa

Skutno-pirini parjeni krofi


Recept >>  

ni podpisa
ni podpisa

Rožičevi žlikrofi


Recept >>


Jogurtovi ocvrtki


Recept >> 


Pečena svinjska rebrca


Recept >> 



Fotografije: Thinkstock, Roman Šipić, Igor Zaplatil, Midvakuhava.si, Daniel Vincek, Jagababa.si, Urška Fartelj
Datum Objave: 11.2.2018 ob 08:02

Več iz te teme:

cvrtjekrofipust

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja