Odprta Kuhinja

Jajčka z zaseko

Odpri galerijo
A+   A-
Tako lahko porabimo velikonočna jajca.


Sestavine za štiri


- 4 trdo kuhana jajca
- 100 g domače zaseke
- šalotka
- bučno olje, ščepec dimljene mlete paprike

Priprava


1. Jajca prerežemo na pol in izdolbemo rumenjake. Šalotko drobno nasekljamo in jo skupaj z rumenjaki dodamo zaseki, začinimo z bučnim oljem in dobro premešamo.

2. Zmes nabrizgamo v prazne polovice jajc.

3. Postrežemo na regratu ali rukoli, s ščepcem mlete dimljene paprike.
Priporočamo še: Palačinka za lenobe

Recept: Valerija Verhovnik/Kmetija Naš raj
Fotografija: Mateja Jordovič Potočnik

 
Datum Objave: 2.4.2018 ob 09:04

Več iz te teme:

jajcazasekapolnjena jajca

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja