Previdno z žičnato gobico

Jo uporabljate?

Žičnata gobica lahko reši posodo, v kateri smo zažgali jed; lonec je treba najprej nekaj časa namakati, potem pa nežno, a odločno zdrgniti z žičnato gobico iz nerjavečega jekla. A pozor, z njo nikar ne drgnimo teflonske ali plastične posode, saj jo lahko poškodujemo. Primerna je za čiščenje posode iz nerjavečega jekla, emajla, aluminija in ognjevarnega stekla.

Preberite še druge trike, ki smo jih za vas pripravili na Odprti kuhinji:
Kako izbrati jedilni pribor
Izognite se sezoni prehladov s pravilno kuhinjsko higieno
Prepovedane kombinacije čistil, ki škodujejo vašemu zdravju

Fotografija: Thinkstock

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana