V Parizu odprli restavracijo za nagce

Dobrodošli v O’naturel.

V Parizu se je pred kratkim odprla restavracija za nudiste, imenovana O’naturel. V njej lahko obedujete le v Adamovi oziroma Evini obleki – ob prihodu morate svoje obleke najprej odvreči v garderobo, nato pa vam osebje restavracije ponudi prtiček, s katerim si lahko prekrijete svoje intimne predele.

Podobna restavracija sicer že eno leto obstaja v Londonu, kjer lahko večerjate v soju sveč in poizkušate lokalno hrano. Čeprav se morda zdi čudno, je koncept golega prehranjevanja nadvse priljubljen in obe restavraciji pridno polnita svoje rezervacije.

 

Odzivi javnosti pa so si zelo različni. Nekateri zagovarjajo naravnost golega obedovanja, drugi pa so nad idejo naravnost zgroženi. A ljudje smo si različni in prvi gostje so se že zvrstili v restavraciji O’naturel.

Če se ga odločite obiskati tudi vi, naj vam povemo, da boste za obed s tremi hodi odšteli nekaj čez 30 evrov, vsekakor pa smo prepričani, da bo obisk FKK restavracije nadvse zanimiva in nepozabna izkušnja.

Fotografije: O’naturel

Preberite še: Pet kuharskih filmov za hladne večere

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je eden izmed meni najljubših delov hiše. Zame je prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje. Želim si, da bi nekoč imela veliko kuhinjo z otokom in pogledom na morje ter dolgo polno zasedeno leseno jedilno mizo.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana