Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

V tokratni tiskani OK imamo kar nekaj izpovedi. Recimo …

Saša Drobnič Škrjanec opiše samo sebe kot strahotno starokopitno – kajti z
možem še vedno jurčke jesta takrat, kadar ti zrastejo v naših gozdovih, ne
pa v kakšnem supermarketu. Štirje fantastični recepti za čas, ko gobe
poganjajo, kot bi bilo po dežju. Čakajte, saj JE po dežju.

Andre Tortora pa je mladi mojster slaščičar, ki so ga v Italiji referenčne
publikacije oklicale za najboljšega za 2017. Kar trajno pa mu očitno
pripada mesto kralja panetonov – pa še sam najbolje ne ve, zakaj se ga to
tako drži, je priznal, ko pa vendar počne toliko različnih stvari. Prav
slinili smo se, ko je razlagal, kako v dvomišelinski restavraciji st.
Hubertus v Alta Badii, kjer dela, pripravljajo mlečni riž. Eden najbolj
simpatičnih sogovornikov letošnjega leta!

Slavka Ilich pa je priznala, da so celo njej letos začeli črneti
paradižniki (čeprav je nesporna kraljica te plodovke). Kaj zdaj? S
pospešeno hitrostjo jih obira, preden se jih kaj prime. V svojem predlogu
za oktobrske kuharije pa postreže tudi juho iz zelenih paradižnikov. Kajti
stran pa nočemo metati.

 

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana