Vinska delavnica: Poletna pokušina penečih se vin

V teh vročih dneh se izjemno prileže kozarec dobrega vina, če pa govorimo o osvežujočih mehurčkih, mnogi ljubitelji rujne kapljice kar zastrižejo z ušesi. Da boste pobliže spoznali poletno zgodbo vinskih užitkov, pripravljamo delavnico na temo penečih se vin v sodelovanju s someljejko Majo Roy.


KDAJ: petek, 24. avgusta, od 18. do 20. ure
KJE: Restavracija Kucha, Mašera-Spasićeva ulica 8, Ljubljana
CENA: 25 evrov na udeleženca

Maja nas bo v teoriji in praksi popeljala na vinsko doživetje s pokušino petih penečih se vin. Seznanili se bomo s postopki degustacije ter nato vsa vina vodeno pokušali in analizirali. Naučila nas bo temeljnih načel združevanja penečih se vin s hrano, nam ob vsakem vzorcu namignila z odličnimi kulinaričnimi idejami in z nami delila tudi kakšen recept.

Maja se že leta ukvarja predvsem z ekološkimi, biodinamičnimi in naravnimi vini in je za našo delavnico izbrala lep nabor primerkov iz do okolja in človeka prijazne pridelave v Sloveniji. Tako bomo spoznali penine štirih vinskih kleti: Gordia, Slavček, Čotar in Keltis.

Delavnica je razprodana.

Prijavnica na delavnico

* Delavnica je plačljiva. Cena je 25 EUR z vključenim DDV.

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana