Odprta Kuhinja

Iščemo: šunka, krača, klobase

Odpri galerijo
A+   A-
Kaj je vaš najljubši kos svinjine? Verjetno nekaj takega, s čimer si ponavadi omastimo brk februarja.


Takrat pride čas, ko smo venomer mastni okrog ust. Že zdaj pa nam lahko pošljete OK recept, ki vključuje šunko, kračo ali svinjske klobasice. Morda vas nagradimo. Iščemo dobre, preverjene recepte, take, po katerih vas sprašujejo znanci, kadar jim to jed skuhate. Nekaj, za kar mislite, da bi dobro sprejeli tudi drugi bralci naše tiskane in spletne OK.

Ustaljen postopek: izberemo najboljših pet, ki jih potem v praksi preskusimo v kuhinji centra Kult 316, ki spada k BIC Ljubljana. Naša zdaj že znana ekipa potem določi, kateri recept si res zasluži nagrado. Te ostajajo enake: imamo bone za 120, 60 in 40 evrov.

Tokrat vas čakamo do torka, 30. januarja 2018.

Tukaj je naš obrazec za vaše sodelovanje.


Preberite še: Pet novoletnih zaobljub za vedno pospravljeno kuhinjo


Naslovna fotografija: Thinkstock
Datum Objave: 3.1.2018 ob 08:01

Več iz te teme:

mesne jedisvinjinanatečajklobasešunka

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.