Odprta Kuhinja

Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Kaj bo dobrega?


Tega pa res ne smete zamuditi - ampak tokrat mislimo resno: prihajata dva odlična festivala, ki se ju veselimo: Ljublana Coffee Festival in Top Vino. Dobili smo priporočila, kaj morate nujno poskusiti, če se odločite za obisk: od kave boste imeli priložnost poskusiti znamenito gejšo, od vina pa: poglejte v OK!

Tjaša in Blaž (Midvakuhava.si) imata znova čudovite recepte: pozabite na tone sladkorja za marmelado, zdaj po njihnih navodili kuhamo samo še tako, ki ga nima - nič. Imamo tudi recept za kruh brez mesenja, pa za torto, ki je pravzaprav štrudelj.

Pa še tole: kis patra Ašiča, novo nadaljevanje iz neverjetno zanimive stiške opatije in spoznavanje z varuhi dragocene dediščine: pa marsikaj novega o kisu tudi zvemo. Na primer, kateri del matice je sploh uporaben in kako najbolj učinkovito kis naredite doma.
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Datum Objave: 1.10.2018 ob 09:10

Več iz te teme:

tiskana OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.