Odprta Kuhinja

Kaj boste brali v novi tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Pozdrav jeseni.


Kristina in Mitja (Vibrant Plate) sta nas tokrat res presenetila. Kaj dobimo, če damo v kruh vrsto kruhovca? Ne boste verjeli: črn hamburger. Imata pa še zamisel za zadnjih 20 sliv, ki vas očitajoče gledajo z mize.

Bili smo v najstarejšem slovenskem samostanu, v Stični, in raziskovali, kako nastaja legendarni kis patra Simona Ašiča. Tako smo bili navdušeni, da je iz nas prišel pravi pravcati feljton, zato boste morali za navodila o tem, kako si kis pripravite sami doma, počakati še kako številko.

ni podpisa
ni podpisa


Ste še vedno v gozdu ali imamo nekaj minut vaše pozornosti? Izmislili smo si namreč tri nove recepte, s katerimi boste lahko zanimivo uporabili vse jurčke, ki ste jih te dni znosili domov. Naša priljubljena avtorica Mirjam Grilc je bila spet v formi za inovacije.
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Datum Objave: 22.9.2018 ob 08:09

Več iz te teme:

tiskana OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.