Kaj boste brali v Okusih

Pozimi prija topla, močna hrana, taka, ki nas ogreje in nam da moč, za dolge sprehode ali pa smučanje, smo prepričani v Okusih, ki so priloženi Slovenskim novicam.

Ponujamo pester nabor receptov za krepke jedi, na svoj račun boste prišli tako mesojedci kot vegetarijanci.

Ne le izbrane jedi, tudi pijača nas lahko ogreje. Čaj, topla čokolada, kuhano vino … Pa kuhan, vroč džin, ki kraljuje letos in ogroža tudi nesmrtno penino, preberite v Okusih.

Niti tokrat ne boste ostali praznih rok zaljubljeni v sladko: kombinacija čokolade in pomaranče je preprosto izvrstna.

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

 

Mateja Delakorda
Mateja Delakorda

Kuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana