Kaj boste brali v sobotnih Okusih

Iz Okusov, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam, diši po silvestrski zabavi.

Praznike, zlasti najdaljšo noč v letu, si vsak po svoje naredi popolne. Naj bo silvestrski večer izgovor, da pripravite nekaj posebnega. Postrezite v skrbno izbeanih posodicah, na lepih krožničkih se tudi navadna jed z malo domišljije spremeni v zvezdo večera.

Naj bodo tudi zadnji dnevi letošnjega leta okusni, če ste brez idej, pokukajte v današnje Okuse. Ponujamo jedi, s katerimi boste razveselili goste in imeli dovolj časa za klepet in zabavo, od slanih do sladkih.

Pa ne pozabite na vaniljeve rogljičke, brez katerih ni praznikov. Če bi radi, da bi bilo malo drugače, pa naredite miške, več v Okusih.

Da bi v novem letu sebe in svoje najdražje čimvečkrat pocrkljali, vam želi ekipa Okusov.

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

Priporočamo: 20 receptov z zeljem

Fotografija: Thinkstock

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana