Odprta Kuhinja

Kaj boste brali v sobotnih Okusih

Odpri galerijo
A+   A-
Iz Okusov, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam, diši po silvestrski zabavi.



Praznike, zlasti najdaljšo noč v letu, si vsak po svoje naredi popolne. Naj bo silvestrski večer izgovor, da pripravite nekaj posebnega. Postrezite v skrbno izbeanih posodicah, na lepih krožničkih se tudi navadna jed z malo domišljije spremeni v zvezdo večera.

Naj bodo tudi zadnji dnevi letošnjega leta okusni, če ste brez idej, pokukajte v današnje Okuse. Ponujamo jedi, s katerimi boste razveselili goste in imeli dovolj časa za klepet in zabavo, od slanih do sladkih.

Pa ne pozabite na vaniljeve rogljičke, brez katerih ni praznikov. Če bi radi, da bi bilo malo drugače, pa naredite miške, več v Okusih.

Da bi v novem letu sebe in svoje najdražje čimvečkrat pocrkljali, vam želi ekipa Okusov.

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …
ni podpisa
ni podpisa
Priporočamo: 20 receptov z zeljem

Fotografija: Thinkstock
Datum Objave: 30.12.2018 ob 09:12

Več iz te teme:

napovednikOkusi

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja