Odprta Kuhinja

Kaj boste brali v tiskani OK

Rosemary cranberry white sangria with apples
Odpri galerijo
A+   A-
Glavne teme bodo: gin, fermentacija in slive.



V tiskani izdaji Odprte kuhinje imamo na enem mestu vse bistvene podatke, ki jih morate poznati o devetih slovenskih kraft ginih: kako bi jih prepoznali, če bi jim dobili v kozarček, in kaj je zgodba njihovega nastanka.

ni podpisa
ni podpisa


Lahko pa se boste priključili še eni modi: fermentiranju. S simpatičnim dvojcem Goranom in Sanjo začenjamo naš feljton v treh delih: najprej trije popolnoma enostavni recepti, ki vam ne bodo spodleteli: kvas iz rdeče pese (hudo zdrav!), pa zelenjava v slanici ter absolutno fantastičen fermentiran čartni iz breskev. Ne pozabite; tudi the bo kmalu toliko, da ne boste vedeli, kam bi z njimi. To je ena od rešitev

Ko pa smo že ravno pri rečeh, ki jih je preveč: iammo tri inovativne ideje, kaj s slivami, ki so letos odlično obrodile. Me drugim za džem iz pečice, ki pa ga boste raje kot na kruhu jedli s kakšnim dobrim meskom. Naša Mirjam Grilc se je spet izkazala.
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Datum Objave: 10.8.2018 ob 15:08

Več iz te teme:

tiskana OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.