Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Sveže in vzpodbudno branje, kot se spodobi ob začetku leta.

Kdo bi si mislil, kako fantastično se rdeča pesa obnese v sladkih jedeh. S petimi idejami naših bralcev za njeno uporabo vam tokrat v OK kažemo, kako si lahko naredite iz nje skoraj jaffa piškote.

Côme de Chérisey je lastnik in direktor družbe, ki izdaja drugi mednarodno najbolj znani kulinarični vodnik, Gault & Millau. Kaj mislite, nam je povedal ob vprašanju, katera je najboljša slovenska restavracija?

Ste še prelomili kakšno novoletno zaobljubo? Anja Rutar (Zdravo z Anjo) se je z nami sprehodila po nekaterih najbolj zanimivih dilemah. Iz njenih ust vse zveni nekako lahko. Izvedeli boste tudi, zakaj je mrzel riž strašansko boljši od sveže kuhanega.

Mirjam Grilc, naša zeliščarica s Krvavca, pa vam predlaga poseben čaj, s katerim boste odplakovali januarske obloge iz telesa in razpoloženja. Ne boste verjeli, kaj damo vanj: tisti del jaboolka, ki ga mariskdo še vedno vrže stran …

Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

Naslovna fotografija: Uroš Hočevar/Delo

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiraja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana