Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Kaj nas v tiskani OK čaka to soboto?



Na obisku: Bili smo v restavraciji, ki stoji na antičnih temeljih, v slikoviti vasici Kaštel nad Dragonjo. Šef kuhinje Nikola Tadijanović vam pošilja recept za pašteto, ki je bila pred dvema letoma v Argentini omejeni izdaji. Pa še dva druga odlična recepta imamo: za tiste, ki bi se vsaj kak dan ukvarjali s postom.

Lučo Žgank misli, da bi mi vsi morali znati pravilno temperirati čokolado. Če ste nameravali letošnje čokoladne zajčke za veliko noč ulivati sami, morate ta proces poznati, sicer bodo klavrni. Vredno je: čokolada je ena najbolj dražestnih reči na planetu in smo voljni narediti vse, kar je treba, da v njen uživamo. Mimo grede: imamo tudi nasvete, kako se to res dobo počne.

ni podpisa
ni podpisa


Kristina in Mitja
pa vas bosta tokrat naučila, kako se iz samo dveh sestavin pripravi domač jogurt, ki ne bo nikomur povzročal alergij. Kar nekaj "živalic" smo omenjali v tem članku: tudi osnove fermentiranje so nekaj, kar bi morali vsi malce spoznati.

Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Preberite še: Pet kuhinjskih trendov, ki se vračajo

Fotografija: Vibrantplate.com
Datum Objave: 16.2.2018 ob 12:02

Več iz te teme:

napovedniktiskana OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.