Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK
Odpri galerijo
A+ A-
Kaj nas v tiskani OK čaka to soboto?
Na obisku: Bili smo v restavraciji, ki stoji na antičnih temeljih, v slikoviti vasici Kaštel nad Dragonjo. Šef kuhinje Nikola Tadijanović vam pošilja recept za pašteto, ki je bila pred dvema letoma v Argentini omejeni izdaji. Pa še dva druga odlična recepta imamo: za tiste, ki bi se vsaj kak dan ukvarjali s postom.
Lučo Žgank misli, da bi mi vsi morali znati pravilno temperirati čokolado. Če ste nameravali letošnje čokoladne zajčke za veliko noč ulivati sami, morate ta proces poznati, sicer bodo klavrni. Vredno je: čokolada je ena najbolj dražestnih reči na planetu in smo voljni narediti vse, kar je treba, da v njen uživamo. Mimo grede: imamo tudi nasvete, kako se to res dobo počne.
Kristina in Mitja pa vas bosta tokrat naučila, kako se iz samo dveh sestavin pripravi domač jogurt, ki ne bo nikomur povzročal alergij. Kar nekaj "živalic" smo omenjali v tem članku: tudi osnove fermentiranje so nekaj, kar bi morali vsi malce spoznati.
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Preberite še: Pet kuhinjskih trendov, ki se vračajo
Fotografija: Vibrantplate.com
Datum Objave: 16.2.2018 ob 12:02