Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK
Odpri galerijo
A+ A-
Sveže in vzpodbudno branje, kot se spodobi ob začetku leta.
Kdo bi si mislil, kako fantastično se rdeča pesa obnese v sladkih jedeh. S petimi idejami naših bralcev za njeno uporabo vam tokrat v OK kažemo, kako si lahko naredite iz nje skoraj jaffa piškote.
Côme de Chérisey je lastnik in direktor družbe, ki izdaja drugi mednarodno najbolj znani kulinarični vodnik, Gault & Millau. Kaj mislite, nam je povedal ob vprašanju, katera je najboljša slovenska restavracija?
Ste še prelomili kakšno novoletno zaobljubo? Anja Rutar (Zdravo z Anjo) se je z nami sprehodila po nekaterih najbolj zanimivih dilemah. Iz njenih ust vse zveni nekako lahko. Izvedeli boste tudi, zakaj je mrzel riž strašansko boljši od sveže kuhanega.
Mirjam Grilc, naša zeliščarica s Krvavca, pa vam predlaga poseben čaj, s katerim boste odplakovali januarske obloge iz telesa in razpoloženja. Ne boste verjeli, kaj damo vanj: tisti del jaboolka, ki ga mariskdo še vedno vrže stran ...
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Naslovna fotografija: Uroš Hočevar/Delo
Datum Objave: 12.1.2018 ob 13:01