Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Sveže in vzpodbudno branje, kot se spodobi ob začetku leta.



Kdo bi si mislil, kako fantastično se rdeča pesa obnese v sladkih jedeh. S petimi idejami naših bralcev za njeno uporabo vam tokrat v OK kažemo, kako si lahko naredite iz nje skoraj jaffa piškote.

Côme de Chérisey je lastnik in direktor družbe, ki izdaja drugi mednarodno najbolj znani kulinarični vodnik, Gault & Millau. Kaj mislite, nam je povedal ob vprašanju, katera je najboljša slovenska restavracija?

ni podpisa
ni podpisa


Ste še prelomili kakšno novoletno zaobljubo? Anja Rutar (Zdravo z Anjo) se je z nami sprehodila po nekaterih najbolj zanimivih dilemah. Iz njenih ust vse zveni nekako lahko. Izvedeli boste tudi, zakaj je mrzel riž strašansko boljši od sveže kuhanega.

Mirjam Grilc, naša zeliščarica s Krvavca, pa vam predlaga poseben čaj, s katerim boste odplakovali januarske obloge iz telesa in razpoloženja. Ne boste verjeli, kaj damo vanj: tisti del jaboolka, ki ga mariskdo še vedno vrže stran ...

Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

Naslovna fotografija: Uroš Hočevar/Delo
Datum Objave: 12.1.2018 ob 13:01

Več iz te teme:

napovedniktiskana OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.