Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Tokrat bomo v tiskani OK, ki jo dobite na prodajnih mestih s časnikom Nedelo, spet lahko črpali navdih za nove kuharske podvige.



Odslej enkrat na mesec v tiskani OK. Kristina Jug in Mitja Bezenšek, duo
bloga Vibrant Plate s svojimi tremi recepti. Zadovoljni boste s
smerjo, ki smo jo začrteli: preprosto "kot pasulj", hitro, poceni,
sezonsko, vedno pa bo en recept namenjen tudi kakih posebnim prehranskim
okoliščinam, kot so alergije in diete.

BIC Ljubljana praznuje sedemdeseti rojstni dan. To je naša najljuba
izobraževalna ustanova, saj veste, enkrat na mesec pri njih gostujemo s
svojimi recepti bralcev. Veseli nas vse, kar se jim dobrega zgodi - in ob
obletnici se jim je zgodila še prav fina knjiga Kruharije in cukrnije, v
kateri je 111 najboljših receptov iz njihovih učnih delavnic. Tri imamo
ekskluzivno, že pred izidom knjige.

Za tiste, ki imate radi tradicionalno hrano: kaj pravite na ribo iz
žerjavice, ko so si jo pripravljali v prazgodovini? Bili smo na delavnici
Tisočletja kulianrike, ki so jo pripravili v Pokrajinskem muzeju Maribor.

Kako elegantno so to povezali: Janez Bratovž je spisal recepturo za novi
okus paštete Argeta Exclusive iz omejene serije - in jo predstavil prav v
tednu, ko praznuje 25. letnico od odprtja svoje prve restavracije JB by
Tschebull. In kaj mislite, kaj je imel na meniju pred 25 leti? Terino z
okusom ...

Naslovna fotografija: Unsplash/Toa Heftiba
Datum Objave: 13.10.2017 ob 16:10

Več iz te teme:

Odprta kuhinjaNedelonasvetinapovednikkuhanjeprilogasobota

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja