Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj lahko preberete v jutrišnji tiskani izdaji Okusov?

Odpri galerijo
A+   A-
Sladko in slano bo! Pa tudi kislo.



Za Okuse, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam, je tedenski jedilnik pripravil Vinko Mitja Mikloška, ki je v Restavraciji Pavus na gradu Tabor že osem let pomočnik priznanega chefa Marka Pavčnika. Ne spreglejte recepta za pečene lignje, res so nekaj posebnega.

Kislo zelje in kisla repa veljata za superživili, zato ju v tem mrzlih dneh čim večkrat postavimo na mizo. Tradicionalne jedi so namreč najbolj prave za določen letni čas, saj so včasih kuhali tisto, kar je bilo takrat na voljo. S kislim zeljem lahko pripravimo tudi slovaške krompirjeve natrgane haluške.

V Hood Burgerju je vselej kaj novega, odslej bodo burgerje ponujali tudi v vegetarijanski različici. Za ljubitelje mesa pa v Okusih poiščite recept za burger s kozjim sirom.

Po receptu Jamieja Oliverja smo spekli krhke piškote s čokolado. Njami!
Več v Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam.

ni podpisa
ni podpisa


Fotografija: Getty Images
Datum Objave: 11.3.2019 ob 07:03

Več iz te teme:

napovednikkislo zeljerepaOkusi

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja