Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj lahko preberete v jutrišnji tiskani izdaji Okusov?

Odpri galerijo
A+   A-
Vikend kuharija z Okusi tokrat zelo poučna.



Vzameš dva kosa kruha, vmes pa nekaj vtakneš, in okusna malica je bila včasih pripravljena. Danes sendviči niso več tako skromni, saj jih oblagamo z vsem, kar nam srce poželi. Za Okuse, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam, jih je kuhar tedna pripravil s stopljenim sirom raclette.

Od medene erotike do vročega ohrovta pa so zakuhali dijaki srednje šole za gostinstvo in turizem v Ljubljani. Z recepti so dokazali, da med še zdaleč ni le sladilo, saj ga lahko skombiniramo v celo paleto jedi, ne le sladice.

Kaj početi s čudno bodičasto zelenjavo, ki se ji reče obmorska škrbinka? Preverite v našem Vege & eko kotičku, kjer je nastal odličen recept za rižoto.
Več v Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam.

ni podpisa
ni podpisa
Fotografija: Getty Images
Datum Objave: 18.2.2019 ob 11:02

Več iz te teme:

mednapovednikrižotaOkusisendvič

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja