Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj lahko preberete v jutrišnji tiskani izdaji Okusov?

Odpri galerijo
A+   A-
V Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam, z močnimi barvami preganjamo januarsko sivino in vzbujamo tek.



Skuhali smo vijolično juho, saj je to barva, ki navdihuje, spodbuja, da smo ustvarjalni, okus pa je nadvse imeniten.

Tudi tedenski jedilnik smo obarvali, tokrat eksotično, navdih so azijski recepti. Pad thai s kozicami, kokosova juha, kari, sveži vietnamski zavitki ...

Aleš Rekar je pripravil nekaj nasvetov, da bo tudi iz domače pečice omamno zadišalo po dobri pici. Pravilo številka 1: za testo vselej uporabimo ostro moko.
Več v Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam.

ni podpisa
ni podpisa


Fotografija: Getty Images
Datum Objave: 21.1.2019 ob 09:01

Več iz te teme:

juhazelenjavna juha

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja