Napovednik: Kaj lahko preberete v jutrišnji tiskani izdaji Okusov?

Mrzli dnevi so kot nalašč za tolažilno hrano, zlasti tisto na žlico, smo prepričani v Okusih.

Juha nas bo okrepila in ogrela. In ker je zima, ne moremo mimo kislega zelja, ki bo našo prehrano obogatilo z odličnim okusom in aromo, pa še imunski sistem bo okrepilo, zato bi ga morali jesti večkrat.

In če bi radi v domači kuhinji poustvarili krožnike, kot jih ustvarja Janez Bratovž v svoji restavraciji, pobrskajte po njegovi novi kuharski knjigi. Več v Okusih.

Tudi tisti, ki obeda ne končate brez sladice, boste prišli na svoj račun: v Okusih, ki so priloženi Slovenskim novicam, smo preizkusili recept za slastno čokoladno peno.

Več v Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam.

Fotografija: GettyImages

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana