Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj lahko preberete v jutrišnji tiskani izdaji Okusov?

Odpri galerijo
A+   A-
Kuhanje naj bo zabava za vse dni v letu, smo prepričani v Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam.



Izbrana živila v kombinaciji z dišečimi zimskimi začimbami nas poživijo, divji ples se lahko razvname, če je v receptu tudi vino. Krila dobimo, mi in naša ustvarjalnost. Včasih lahko tudi zapojemo in vino bo pelo z nami, ugotavljamo v Okusih.

V predprazničnem času diši po sladkem, piškotih, tudi poticah. Če ste se naveličali klasičnih, si privoščite razstavljeno. Za spremembo pehtranovo.

Obiskali smo novo dolenjsko gurmansko postojanko, Hišo Fink v Novem mestu, ki jo vzljubiš na prvi grižljaj. Več v Okusih.
Več v Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam.

ni podpisa
ni podpisa


Fotografija: GettyImages
Datum Objave: 16.12.2018 ob 15:12

Več iz te teme:

napovednikOkusinaslovnica

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja