Napovednik: Kaj lahko preberete v jutrišnji tiskani izdaji Okusov?

Že veste, kaj boste kuhali? Pokukajte v Okuse, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam.

V vsaki številki vam med drugim ponujamo tedenski jedilnik. Vse ljubitelje dobre hrane in pijače vabimo v Pomurje, za pokušino dodajamo recept za pražena jetrca s Steyerjevim tramincem.

Beba Splichal ugotavlja, da v Toskani nihče ne zavija z očmi, če naroči vegansko večerjo. Potovanje jo je navdihnilo za kuhanje rižote in nastal je odličen recept z radičem.

Vreme je ravno pravšnje, da gobe rastejo – kot gobe po dežju. Ne spreglejte recepta za jurčkov tris.

V Okusih je res za vsakogar nekaj, tudi za sladkosnedne: spekli smo čokoladni kolač s hruškami.

Slovenske novice s prilogo Okusi lahko naročite tukaj.

Poizkusite: Polnjene popečene paprike

Fotografija: Unsplash

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana