Odprta Kuhinja

Poznate ta trik?

Odpri galerijo
A+   A-
Pred kratkim smo naleteli na zanimiv kuhinjski trik, tokrat pa vas vabimo, da ga preizkusite vi.



Če želimo kruh narezati na tenke rezine, je to pogosto velika težava, zlasti če imamo skrhan, gladek nož in svežo, mehko štruco. Kruh praviloma režemo z nožem za kruh, ki nima gladkega rezila, ampak žagico s finimi zobci. Rešitev je preprosta, nož najprej segrejemo v vroči vodi in kruh bomo bistveno lažje narezali.

Ste že slišali za to? Vaše izkušnje delite z nami v komentarjih.

Fotografija: Thinkstock

Preberite še: Naši najbolj priljubljeni triki v 2017

Datum Objave: 8.12.2017 ob 16:12

Več iz te teme:

kruhnožtrik

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja