Nagradni natečaj: mali triki iz domače kuhinje

Iščemo praktične namige za izboljševanje hamburgerjev.

Povejte nam, kaj je treba vedeti o pleskavici in kaj se obnese, kadar štručke delamo sami doma. Obvladate kako dobro omako? Skratka: že z nekaj besedami lahko pridete do bona v vrednosti 40 evrov ali praktične nagrade. To je naša nova akcija, ki jo pripravljamo skupaj z družbo BTC in njihovo blagovno znamko Okusni Bluz – Food Bluz: vsak mesec bomo najboljše namige preverili v enem od številnih lokalov pri njih, kjer je mogoče dobiti hrano in sestavine zanjo.

Ne pošiljajte receptov, pošiljite nam samo namige. Še lažje, kajne?

Spodaj je obrazec, prek katerega nam lahko pošiljate svoje prispevke, ta mesec jih bomo zbirali do 29. maja. Med prejetimi predlogi bomo izžrebali tri bralce. Eden bo prejel darilni bon BTC v vrednosti 40 EUR, dva pa paket praktičnih nagrad.

Zanimivo bo: vsak mesec bomo pet namigov izbrali in jih tudi preverili. To bomo naredili skupaj s Food Bluzom – in sploh ne bo težko. V BTC Cityju je namreč ogromno dogajanja, povezanega s hrano: tržnica, restavracije, vinotoči, specializirane trgovine … To je prava zlata žila in brez dvoma bomo vsak mesec našli ravno takega sogovornika, da nam bo pomagal ločiti zrnje od plev in izbrati namige, ki bodo koristili vsem.

Pogoji sodelovanja v nagradnem natečaju »Mali kuharski triki iz domače kuhinje«

I. Organizator nagradne igre

Organizator nagradnega natečaja »Mali kuharski triki iz domače kuhinje« (v nadaljevanju: nagradni natečaj) je podjetje Delo d.o.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator), v okviru katere uredništvo Odprte kuhinje in odprtakuhinja.si od 5. 5. 2018 pa do vključno 29. 5. 2018 razpiše natečaj zbiranja trikov in nasvetov za pripravo burgerjev.

II. Trajanje nagradne igre

Nagradni natečaj traja od vključno 5. maja 2018 do vključno 29. maja 2018.

III. Definicije pojmov

Pogoji nagradne igre definirajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v nagradni igri. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na spletni strani www.odprtakuhinja.si/namigi in so dostopni na sedežu organizatorja nagradne igre v oddelku Marketing.

IV. Sodelovanje v nagradnem natečaju

Udeleženec nagradnega natečaja je lahko vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s pravili. V nagradnem natečaju lahko sodeluje le fizična oseba, ki je rezident Republike Slovenije, in ki v času trajanja nagradne igre pošlje svoj namig na razpisano temo med 5. in 29. majem 2018, in sicer na naslov: Delo do.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana ali na odprtakuhinja.si/namigi.

V nagradnem natečaju ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, in njihovi bližnji svojci.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, in njihovi bližnji svojci.

V. Postopek Izbora nagrajenca

Med vsemi oddanimi namigi, bomo izžrebali tri nagrajence. Eden bo prejel darilni bon BTC v vrednosti 40 evrov, dva nagrajenca pa paket praktičnih nagrad.

Zapisnik poteka izbora nagrajencev pripravi oddelek Marketinga in se hrani pri organizatorju. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z izborom nagrajenca in pravili je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in pritožbe niso možni.

VI. Nagrada in prevzem nagrad

Nagrajenci, katerih nagrade presegajo vrednost 42 EUR, bodo od organizatorja nagradne igre na svoj naslov prejeli dopis, v katerem bo razložen postopek pridobitve in prevzema nagrade. Dopisu bo priložena izjava, ki naj jo nagrajenci izpolnjeno in podpisano pošljejo na naslov, naveden v dopisu.

Izjava vsebuje naslednje podatke: ime in priimek, naslov, poštno številko in pošto ter davčno številko, v primeru denarnega dobitka pa tudi transakcijski račun. Če soorganizator v 30 dneh po oddaji tega dopisa ne prejme podpisane in izpolnjene izjave, šteje, da je nagrajenec odstopil od prevzema nagrade.

Organizator nagradne igre bo ob koncu leta obvestil prejemnika o višini prejetih nagrad za dohodninsko napoved za leto 2018.

Organizator nagradne igre bo nagrajencem v desetih dneh po objavi rezultatov dostavil nagrade.

Nagrajenci prevzamejo nagrado v skladu s pravili, ki veljajo za prevzem. Nagrada ni prenosljiva.

Če nagrajenec ne sprejme pravil akcije ter pravil za prevzem, ni upravičen do nagrade.
Vsem sodelujočim organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

Če nagrajenec po objavi rezultatov ni dosegljiv ter je s tem organizatorju onemogočeno distribuiranje nagrade, nagrajenec od organizatorja ni več upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade. V tem primeru se nagrada ne podeli.

Organizator si pridružuje pravico, da ne podeli nagrade niti, če se:
– pojavi razlog za dvom o istovetnosti podatkov udeleženca,
– ugotovi, da je udeleženec sodeloval v nasprotju s temi pravili.

VII. Ostali stroški ob prevzemu nagrade

Akontacijo dohodnine, povezano z izplačilom nagrad, v celoti nosi organizator nagradne igre.

VIII. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči dovoli podjetju Delo d.o.o., da se, če je izžreban, njegovi podatki, to so ime, priimek, kraj, objavijo v edicijah Dela d.o.o. in na spletni strani www.odprtakuhinja.si/namigi.

Udeleženec dovoljuje, da Delo d.o.o. navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za zbiranje naročil oziroma za trženje tiskanih in digitalnih produktov družbe Delo. Navedene osebne podatke lahko Delo d.o.o. hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi veljavnega zakona, ki ureja varstvo osebnih podatkov lahko posameznik kadarkoli zahteva popravek ali izbris podatkov in sicer pisno na naslov: Delo d.o.o., Dunajska 5, Ljubljana. Udeležencu pripadajo vse pravice v skladu  z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov ter v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo potrošnikov.

Organizator si pridržuje pravico, da v medijih objavi imena nagrajencev in fotografije ter posnetke morebitnega prevzema nagrad. Za objavo imen, fotografij in posnetkov prevzema v medijih ter za sodelovanje na javnem dogodku organizatorju nagrajencem ni treba plačati.

V primeru, da se udeleženec ne strinja z uporabo osebnih podatkov v zgoraj navedene namene, mora to posebej označiti na spletni in tiskani glasovnici. Udeleženec mora v skladu s 4. členom teh pravil kljub temu napisati svoje osebne podatke.

Vsak sodelujoči lahko kadar koli pisno zahteva, da organizator nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).

IX. Kršitve pravilnika

Morebitne napake v delu in pri izvedbi nagradne igre bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi navadami. Pri hujši kršitvi tega pravilnika lahko komisija razveljavi del ali celotno nagradno igro in jo z ustreznimi popravki ponovi. Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti.

X. Pritožbe

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Vsak sodelujoči lahko kadarkoli pisno zahteva, da organizator nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1). Vse pritožbe in reklamacije glede organizacije nagradne igre rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator nagradne igre zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem roku in o tem obvestil udeleženca.

XI. Spremembe pravil in pogojev

Organizator nagradne igre lahko spremeni te pogoje, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti.

Organizator nagradne igre bo o vseh spremembah in novostih obveščal udeležence z objavami na spletni strani odprtakuhinja.si/namigi.

VAŠI PODATKI

Zapišite vaš najljubši trik

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana