Kuhajte in pecite še okusnejše dobrote

Kuhanje imamo radi, ker nam dopušča ustvarjalnost, sprostitev, zabavo, hkrati pa deljenje veselja in slastnih rezultatov z drugimi ob prijetnem druženju.

Da bo hrana, ki jo pripravite, še okusnejša in boste na svojo družino in goste naredili še večji vtis, uporabite sodobne načine kuhanja in peko z indukcijo in parno pečico.

Najokusnejše jedi v najkrajšem času

Indukcijska plošča se segreje hitreje od običajne kuhalne plošče, hkrati pa omogoča natančen nadzor temperature. Posoda se tako enakomerno segreje, neuporabljene površine pa ostanejo hladne, zaradi česar je uporaba indukcije tudi varnejša. Njen čudoviti videz polepša vašo kuhinjo, ravna in gladka površina pa vam prihrani čas pri čiščenju. Kadar potrebujete hitro menjavo temperature, le oddrsajte s posodo do tiste, ki jo želite. Electrolux vam na izbiro ponuja tri indukcijske plošče: ena vam omogoča tri različne stopnje segrevanja; druga kuhanje na štirih različnih kuhališčih z enakomerno temperaturo; tretja, Infinite Bridge, pa vam pri kuhanju omogoča največ svobode.

Še slastnejše jedi po zaslugi parne pečice

Ste že slišali za parno pečico? Lastnosti običajne pečice dopolnjuje para, ki jedem doda še boljši okus in teksturo, poleg tega so bolj hrustljave; kruh je bolj vzhajan, meso pa mehkejše in sočnejše. Med pečenjem s paro hrana ohrani svoj naravni okus ter hranilne snovi, vitamine in barvo. Peka v parni pečici je preprosta, jedi pa odlične!

Zdrav način začinjanja hrane

Vse večkrat v javnosti slišimo, da pretirano soljenje jedi škodi našemu organizmu. S solno ploščo pa jih začinite ravno prav, na način, ki ne prizadene našega zdravja. Solno ploščo iz kamene himalajske snovi, polne mineralov, lahko uporabite na kuhalni plošči, žaru, v pečici ali kot ohlajen servirni krožnik. V vsakem primeru bo vaš obrok spremenila v okusno doživetje, saj bodo jedi obogatene z naravnimi okusi, in to brez dodatnega masla in olja.

Izkoristite posebno ponudbo in prejmite darilo

Pri Electroluxu vam do 30. junija 2018 ob nakupu seta plošče in pečice podarijo ploščo za peko iz himalajske soli. Preverite podrobnosti in si zagotovite svoj set še danes. Vsaka pogostitev bo nekaj posebnega!

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana