Testirajte pametni telefon

Mobilni operater A1 predstavlja novi pametni telefon A1 Smart N9. Namenjen je iskalcem prvega pametnega telefona in za malo denarja ponuja kar največ – hiter operacijski sistem, velik zaslon in vrhunski kameri za kakovostno zapisovanje spominov.

Kot edini na trgu s 3-letnim garancijskim rokom je A1 Smart N9 namenjen uporabnikom, ki cenijo enostavnost in zanesljivost, ter vsem, ki telefona ne želijo menjati prav pogosto. Je pametni telefon, ki je s kakovostjo, uporabnostjo in edinstvenim videzom odličen za raziskovanje sveta pametnih mobilnih naprav.

Kakovostne fotografije in videoposnetke, ki si jih lahko ogledate na velikem zaslonu velikosti 18 : 9, omogočata izvrstni kameri (zadnja s 13, sprednja z 8 milijoni slikovnih točk). A1 Smart N9 ima hiter operacijski sistem, navigacijske gumbe ob strani in dve izvrstni kameri za snemanje kakovostnih fotografij in videoposnetkov. Za hitrejše odklepanje je na zadnji strani telefona čitalnik prstnih odtisov, ki sočasno zagotavlja zasebnost in preprosto uporabo. Številne funkcije in aplikacije pa uporabniku olajšajo in popestrijo vsakdan.

Za lažjo odločitev vam A1 Slovenija pred nakupom telefona omogoča 3-dnevno testno obdobje. Po treh dneh spoznavanja s pametno napravo lahko telefon brez obveznosti vrnete in se na podlagi odlične uporabniške izkušnje brez kakršnih koli dvomov odločite za nakup.

Telefon je primeren za vse generacije, a v prvi vrsti je namenjen iskalcem prvega pametnega telefona ter uporabnikom, ki cenijo enostavnost in zanesljivost. V paketu poleg novega telefona in minimalne papirologije prejmete tudi slušalke, USB-kabel in stenski polnilnik.

Mateja Delakorda
Mateja Delakorda

Kuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana