Avokadov čokoladni mousse

Poglej galerijo
1 Fotografij
Avokadov čokoladni mousse

Foto: Tereza Poljanič

Avokado, zdrav in neverjetno vsestranski: za sladko in slano.

Sestavine

2 zrela avokada
200 g temne čokolade
½ skodelice (112 ml) kokosovega mleka
2 JŽ agavovega sladila ali kokosovega nektarja
ščepec soli in vanilje

Priprava

1. Nad vodno kopeljo stopimo čokolado.
2. V multipraktik dodamo avokada, sladilo, kokosovo mleko, sol, vaniljo in stopljeno čokolado. Zmeljemo do gladkega in razporedimo v kozarčke. Preden postrežemo, naj bo v hladilniku vsaj 20 minut.

Recept in fotografije je za prispevek Treba je osvoboditi misli pripravila Tereza Poljanič.

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana