Odprta Kuhinja

Drobnjakov namaz

A+   A-
Trenutno najboljši zajtrk ali predjed.



Za dva.

Sestavine


- drobnjak
- 60 g zrnatega sira (sir cottage)
- 60 g rikote
- 2 žlici lanenega olja
- sol, poper
- listi bazilike in kruh

Priprava


1. Drobnjak nasekljamo. Kruh narežemo in natrgamo večje liste bazilike.

2. Oba sira, olje, drobnjak pomešamo, solimo in popramo.

3. Na kruh položimo list bazilike in ga napolnimo z namazom. Po želji dodamo na vrh še sušen paradižnik.
Preberite še: Drobnjak, prvi na vrtu

Fotografija: Eva Legiša
Datum Objave: 20.4.2018 ob 18:04

Več iz te teme:

zajtrknamazdrobnjak

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja