Odprta Kuhinja

Tri klasične marmelade malo drugače

Odpri galerijo
A+   A-
Stari okusi v novi preobleki.



Vsako leto moramo skuhati svojo najljubšo marmelado po tistem starem receptu, ki je nepremagljiv. Prav tako pa moramo vedno poiskati nekaj novega, da očaramo sebe in bližnje. Ponujamo vam tri izzive.

Češnjev džem s čokolado


Recept najdete tukaj.

ni podpisa
ni podpisa


Breskova marmelada s sivko


Recept najdete tukaj.

ni podpisa
ni podpisa

Najboljša marelična marmelada z malo sladkorja


Recept najdete tukaj.

ni podpisa
ni podpisa


 

Fotografije: Sonja Ravbar
Datum Objave: 23.6.2018 ob 07:06

Več iz te teme:

marmeladačešnjebreskevmarelica

Naročite se na e-novice:

Mateja Delakorda
Mateja DelakordaKuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.