Odprta Kuhinja

Tri nove zamisli za cmoke

Odpri galerijo
A+   A-
Skoraj ne poznamo človeka, ki ne bi rad jedel cmokov.



Jeseni se priležejo cmoki - takšni in drugačni. Tokrat kuhamo drugačne.

Cmoki z borečem alla carbonara


ni podpisa
ni podpisa


Korenjevi cmoki z nadevom iz česna, žajblja in fete


ni podpisa
ni podpisa


Skutni cmoki s sivko in limono


ni podpisa
ni podpisa

Poizkusite še: Slivov kolač

Fotografija: Thinkstock, Eva Legiša
Datum Objave: 13.9.2018 ob 09:09

Več iz te teme:

brezmesne jedicmokidrugačni cmoki

Naročite se na e-novice:

Mirjam Grilc
Mirjam GrilcMirjam se s svojo košaro za zelišča potepa daleč proč od naselij, visoko v hribih, kjer si je tudi uredila svoj zeliščni vrt in zeliščno kmetijo, ki jo najdete na strani Aelita.si. Slovi po odličnih zeliščnih pripravkih, pa tudi po izvrstnih jedeh, ki jih pripravlja v svoji sanjski kuhinji s čudovitim razgledom na vrt in gore. Je avtorica knjig z recepti in praktičnimi nasveti, kako si urediti zeliščno lekarno iz številnih zdravilnih zelišč, kako z zelišči obogatiti sladice, poskrbela je za kopico vegetarijanskih jedi za vsak dan in še bi lahko naštevali.