Tri nove zamisli za cmoke

Skoraj ne poznamo človeka, ki ne bi rad jedel cmokov.

Jeseni se priležejo cmoki – takšni in drugačni. Tokrat kuhamo drugačne.

Cmoki z borečem alla carbonara

Korenjevi cmoki z nadevom iz česna, žajblja in fete

Skutni cmoki s sivko in limono

Poizkusite še: Slivov kolač

Fotografija: Thinkstock, Eva Legiša

Mirjam Grilc
Mirjam Grilc

Mirjam se s svojo košaro za zelišča potepa daleč proč od naselij, visoko v hribih, kjer si je tudi uredila svoj zeliščni vrt in zeliščno kmetijo, ki jo najdete na strani Aelita.si. Slovi po odličnih zeliščnih pripravkih, pa tudi po izvrstnih jedeh, ki jih pripravlja v svoji sanjski kuhinji s čudovitim razgledom na vrt in gore. Je avtorica knjig z recepti in praktičnimi nasveti, kako si urediti zeliščno lekarno iz številnih zdravilnih zelišč, kako z zelišči obogatiti sladice, poskrbela je za kopico vegetarijanskih jedi za vsak dan in še bi lahko naštevali.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana