Vanilijev chia puding

Moderna klasika. Priročna malica za službo.

Sestavine

3 skodelice (750 ml) polnomastnega kokosovega mleka
½ skodelice (50 g) semen chia
3 JŽ agavovega ali javorjevega sirupa
kanček vaniljevega ekstrakta
skodelica (100 g) borovnic

Priprava

1. V skledi zmešamo vse sestavine razen borovnic.
2. Postavimo v hladilnik in pustimo stati vsaj 3 ure.
3. Ko serviramo, najprej v mešalniku zmeljemo borovnice. Vlijemo v kozarčke in po vrhu dodamo chia puding.
4. Ponudimo s sezonskim sadjem in granolo.

Recept in fotografije je za prispevek Treba je osvoboditi misli pripravila Tereza Poljanič.

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana