Zeliščni prigrizki
A+ A-
Piškotki, ki to niso.
Sestavine
- suha zelišča: peteršilj, drobnjak, ognjič, plavica, kapucinka, origano
- sveže listnato testo (275 g, razvaljano na peki papir)
- sol, jajce za premaz
Priprava
1. Pečico vključimo na 190 stopinj, pekač obložimo s peki papirjem.
2. Zelišča pomešamo in ročno zdrobimo, da dobimo primerno velikost.
3. Jajce razžvrkljamo.
4. Razgrnemo testo, premažemo z jajcem in potresemo sol in zelišča.
5. Z modelčki izrežemo različne oblike peciva in jih polagamo na obložen pekač.
6. Pečemo 15 minut, nato ohladimo.
Priporočamo: Sedem namenov, za katere lahko uporabite kuhinjsko krpo
Fotografija: Eva Legiša
Datum Objave: 31.12.2018 ob 08:12